fbpx

Search

100% Secure delivery at your home
Need help? +355682082012
Need help? +355682082012

Fixed right every time!

icon

Authorized Reseller

You can find everyithing you want!

Authorized Servis

Best solution for your products!

Remote Support

Anytime, everywhere!

Just one click away!

Order what you need.

Shop now

About US!

American Computers Albania eshte nje nga kompanite e para ne Shqiperi qe nisi aktivitetin e saj vitin 2004 ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektonike si desktop, laptop, smartphone dhe qindra artikuj te tjere elektronik.

  • Laptop
  • Computers
  • Smartphones

Duke i sjell produktet tona drejtpersedrejti nga furnitoret tane Dhe Bashkepuntoret qe kemi me vendet me te zhvilluara si Gjermania ,Suedi, Anglia dhe USA ne u garantojme klienteve tane cmime konkurrente dhe cilesi te pakrahasuar.

  • USA
  • Germany
  • United Kingdom

Me nje staf kompetent dhe me eksperience ne u sherbejme partnereve tane prej gati 2 dekadash duke u kthyer ne nje pike referimi per konsumatorin.

  • 17 vite ne treg
  • Cilesi dhe cmime konkuruese
  • Servis i kualifikuar
Back to Top
Select your currency
EUREuro
Product has been added to your cart